POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I CANVIS

 

  Per iniciar un canvi o devolució envia un email a info@rosagarciaconfecciones.es o bé truca’ns al tel.933710638, explicant breument la incidència, i nosaltres t’indicarem els passos a realitzar per poder resoldre-la.

    Disposes d’un termini màxim de 14 dies naturals des de la recepció de la teva comanda per iniciar el procés de canvi o devolució, sempre que el producte estigui en perfecte estat, sense rentar i amb les etiquetes i embalatge intactes.

Aconsellem sempre veure les TAULES DE TALLES I MESURES durant el procés de compra per poder evitar errors amb la talla. Les trobaràs sota el preu en cadascun dels productes de la botiga online.

Un cop el paquet a canviar o retornar arribi a Rosa García Confeccions, s’examinarà per comprovar el seu estat i es procedirà a enviar un correu electrònic de confirmació a el client indicant el canvi / reemborsament.

 

  1. Canvis

1.1.  Si el producte rebut té algun defecte de fabricació o no coincideix amb la talla o model sol·licitat de forma online, pots apropar-te a la nostra botiga amb la peça, on te la canviarem i et retornarem les despeses d’enviament inicials. Si no poguessis acostar-te, contacta amb nosaltres a info@rosagarciaconfecciones.es o bé truca’ns al  tel.933710638 perquè puguem oferir-te una solució eficaç.

 

1.2. Si necessites una talla o model diferent al que has sol·licitat en la comanda, també pots apropar-te a la nostra botiga amb la peça, on te la canviarem sense cost addicional per a tu. Si no poguessis acostar-te, contacta amb nosaltres a info@rosagarciaconfecciones.es o bé truca’ns al  933710638 per fer el canvi de la peça a través d’agència de transport. L’empresa assumeix el cost de recollir la peça equivocada i el client assumeix el cost de l’enviament de la segona peça.

 

 

  1. Devolució sense canvi

Si un cop rebuda la comanda decideixes tornar alguna peça de forma definitiva, pots apropar-te a la nostra botiga amb aquesta peça, on te la abonarem en la seva totalitat, excloses les despeses d’enviament inicials. Si no poguessis apropar-te, contacta amb nosaltres a info@rosagarciaconfecciones.es o bé truca’ns al  933710638 per realitzar la devolució de la peça a través d’agència de transport. L’empresa abonarà l’import de la peça, quedant a càrrec de el client els costos de transport generats per la seva entrega i / o devolució.

 

ROSA GARCÍA CONFECCIONS

Proin ullamcorper pretium orci donec necscele risqueleoam massa dolor imper dietnec consequata congue idsem maecenas malesuada faucibus finibus.

Address

Uluwatu Jimbaran ST, 1919 - Bali, Indonesia

call us

+62 212-345-321

email us

deva@mail.com