FORMES DE PAGAMENT

Visa o Mastercard

Li garantim que cadascuna de les transaccions realitzades en ROSA GARCIA CONFECCIONS és 100% segura. Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades bancàries es realitzen utilitzant un entorn segur, utilitzant un servidor basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Socked Layer). Tota la informació que ens transmeti viatja xifrada a través de la xarxa.

Així mateix les dades sobre la seva targeta de crèdit no queden registrades en cap base de dades sinó que van directament Al TPV (Terminal Punt de Venda del Banc).

A més li informem que en un esforç per proporcionar major seguretat als propietaris de targetes de crèdit, hem incorporat a la nostra passarel·la de pagaments el sistema de pagament segur denominat CES (Comerç Electrònic Segur). D’aquesta manera, si és titular d’una targeta “securitzada” sempre podrà efectuar pagaments amb targeta VISA o MASTERCARD a la nostra botiga.

Al pagar amb targeta VISA o MASTERCARD se li demanaran sempre les següents dades: el número de targeta, la data de caducitat, i un Codi de Validació que coincideix amb les 3 últimes xifres del número imprès en cursiva en el revers de la seva targeta VISA o MASTERCARD, oferint, d’aquesta manera, més garanties sobre la seguretat de la transacció.

Què és CES (Comerç Electrònic Segur)?

CES és un sistema per assegurar les transaccions a Internet promogut per Visa Internacional, Mastercard, Microsoft i Netscape, entre d’altres. La finalitat principal és donar més seguretat tant a l’usuari d’Internet com als comerços que venen a través de la Xarxa a l’autenticar a l’comprador com legítim titular de la targeta que utilitzeu.

A la pràctica, a l’pagar amb una targeta VISA o MASTERCARD “securitzada”, se li sol·licitarà, a més de l’nombre i data de caducitat, una clau personal d’ús exclusiu per a compres per Internet que l’identifica, de manera inequívoca, com el seu propietari. D’aquesta manera, ningú podrà fer una compra a Internet si desconeix la clau. Podrà distingir si està activat el protocol de Comerç Electrònic Segur pels logos de VISA “Verified by VISA” i de Mastercard “Mastercard Secure Code”.

Si encara no ha rebut una clau personal d’ús exclusiu per a pagaments a Internet, li aconsellem que sol·liciti a la seva entitat financera adherir les seves targetes a l’servei de Comerç Electrònic Segur. Per a això pot posar-se en contacte amb el seu banc o si és client de banca electrònica podrà demanar-online directament.

A continuació li mostrem uns links on podrà comprovar si el seu banc està o no afiliat a Verified By Visa o Mastercard Secure Code:

  • Europa
  • America Llatina i Carib
  • Àsia – Pacific
  • USA

El frau amb targeta de crèdit és un delicte, i ROSA GARCIA CONFECCIONS, entaularà acció judicial contra tot aquell que realitzi una transacció fraudulenta a la nostra botiga online.

Proin ullamcorper pretium orci donec necscele risqueleoam massa dolor imper dietnec consequata congue idsem maecenas malesuada faucibus finibus.

Address

Uluwatu Jimbaran ST, 1919 - Bali, Indonesia

call us

+62 212-345-321

email us

deva@mail.com