Som una empresa familiar, fundada fa gairebé quaranta anys a Esplugues de Llobregat per Rosa García Bernardo, una dona vitalista i apassionada pel món de la costura. Rosa va començar la seva carrera al sector tèxtil durant els anys 60, treballant com a aprenenta als grans magatzems Santa Eulàlia del Passeig de Gràcia als…14 anys!

Després d’acumular innumerables experiències laborals a diferents tallers de tall i confecció i a boutiques de moda, Rosa va decidir desenvolupar tot el seu potencial creant el seu propi taller de confecció de màxima qualitat (sí, sí, els de #proximitat). I fins avui!!

SOBRE NOSALTRES

Rosa Garcia Confecciones

Varies generacions compartint experiència i innovació

PRODUCTES
D’ALTA QUALITAT

En un entorn de gran dinamisme, exigent i sotmès a forta competència com és el nostre, apostem per la satisfacció del client i en especial per la Qualitat com essència i veritable segell distintiu de la casa.

“Qualitat significa
fer el correcte encara que ningú estigui mirant”
,
Henry Ford.

Disfresses per a programes infantils,
com el Club Super3
Hem dissenyat i confeccionat vestuari històric per a sèries de ficció i de divulgació
Confeccionem vestuari de presentadors i presentadores d’ informatius, de programes d’entreteniment, de col.laboradors, etc.
Previous
Next

CONFIEN
EN NOSALTRES

TV3

Estem presents a diversos sectors, com ara l’audiovisual. Desde l’any 2012, la nostra empresa és la proveïdora en exclusiva dels Serveis de Sastreria i Modisteria del departament de Vestuari de la cadena de Televisió TV3.

Ser Partner d’una gran cadena com TV3 ens permet créixer dia a dia en una aventura plena de reptes i projectes originals

CONFÍAN
EN NOSOTROS

TV3

También estamos presentes en otros sectores, como el audiovisual. Desde 2012, nuestra empresa es única proveedora de los Servicios de Sastrería y Modistería del departamento de Vestuario de la cadena de Televisión TV3“

A lo largo de estos años….

Reprodueix vídeo

LA NOSTRA MISSIÓ

Guanyar la confiança de les famílies per a vestir als seus fills durant anys

Perquè són el futur. Perquè els veiem créixer any rere any i talla rere talla. Perquè quan venen ens regalen els seus somriures i ens comparteixen els seus progressos. Per això, ens encanta vestir-los bé

0 +
Anys d’experiència
0 +
clients satisfets

CENTRES EDUCATIUS

Director de colegio

Escollir un nou proveïdor d’Uniformes escolars és una decisió complexa, que ha de superar una sèrie de fases. Valors importants, com ara la flexibilitat, la confiança, la seguretat en la continuïtat del servei, la professionalitat i la sintonia del proveïdor amb les famílies/clients són aspectes clau que finalment acaben decantant la balança.

Amb Rosa García Confeccions podràs…

 • Adéu als problemes de manca d’estoc, als defectes de qualitat de les peces o a les cues de pares i fills per comprar els uniformes al setembre. Tenim botiga física i botiga online, on les famílies poden realitzar les seves comandes des de casa i en tot moment, i rebre-les en menys de 48 hores.
 • Fabriquem de forma flexible, evitant trencaments d’estoc.

Si estàs content amb el disseny actual del teu uniforme, pero vols millorar la seva qualitat, el servei en general, o la logística a les famílies, contacta’ns.

 • Si el teu uniforme necessita una renovació tenim experiència en implementació de nous dissenys. Actuem com a Partners ajudant-te a escollir les millors opcions, sempre alineades amb la teva identitat corporativa i els valors a transmetre.
 • La qualitat de les nostres peces és el pilar sobre el que fonamentem el nostre èxit.
 • Per a implementar totalment l’ús d’un uniforme escolar, necessites un expert de confiança que t’ajudi en el camí. Proveïdor, alumnes, AMPAS, professors i famílies, són els diferents col·lectius a integrar en una solució òptima per a tots. Estarem encantats de ser el teu partner d’uniformes escolars.

Ni un sol centre educatiu que introdueixi l’uniforme al seu codi de vestimenta, l’abandona. Està comprovat que els uniformes tenen un impacte força possitiu i transformador en les actitus dels estudiants i a l’entorn acadèmic. És una decisió guanyadora.

 • Crea un ambient acadèmic segur, cohesionat i enfocat
 • Fomenta la unitat entre diverses poblacions estudiantils.
 • Elimina la pressió i la competència malsana entre companys.
 • Promou la nostra escola a la comunitat.
 • Incrementa la seguretat.
 • Reforça la veritable identitat i autoestima de l’estudiant.
 • Augmenta l’esperit escolar.
 • Elimina molèsties i endarreriments matutins a les famílies.
 • Alinea vestimenta i valors de l’escola.
 • Estalvia diners a les famílies.
 • Redueix el potencial d’assetjament escolar.
 • Prepara per al món exterior.
 • Anticipa la professionalitat adulta.

I moltes més avantatges que podrem explicar als AMPAS, professors i resta d’agents a implicar per garantir l’èxit de la implementació de l’uniforme.

Ens assegurem de que el nostre uniforme i el nostre personal representi amb eficàcia, calidesa i orgull la teva marca escolar.

 • Obtenim una alta satisfacció de les famílies amb el nostre exclusiu enfoc al client, centrat en valors com ara:
  • Qualitat total de les nostres peces de roba. Confeccionem uniformes duradors, còmodes, funcionals i versàtils.
  • Assessorament a les famílies sota el concepte no de talles sinó d’etapes de creixement dels seus fills. Visió de l’uniforme escolar a llarg termini.
  • Per als alumnes més petits, tenim zona de jocs a la nostra botiga física que permet als pares relaxar-se i ser còmodament atesos pel nostre personal.
 • Som experts en la confecció d’uniformes que respectin valors inclusius, com per exemple l’atenció a la diversitat o al gènere de l’alumne.
 • Ens esforcem a oferir als alumnes uniformes que estiguin orgullosos de dur posats i que estèticament els hi caigui bé.

Proin ullamcorper pretium orci donec necscele risqueleoam massa dolor imper dietnec consequata congue idsem maecenas malesuada faucibus finibus.

Address

Uluwatu Jimbaran ST, 1919 - Bali, Indonesia

call us

+62 212-345-321

email us

deva@mail.com