Benvinguts al Blog de Rosa García Confecciones

Hola, estem encantats de tenir-te amb nosaltres!

Et donem una cordial benvinguda al blog de Rosa Garcia Confecciones. Aquí, podràs posar-te al dia sobre temes educatius d’interès general, sobre novetats relacionades amb la Uniformitat escolar o també sobre nous reptes, projectes o casos d’èxit que ens vagin sorgint.

Rosa García Confecciones és una empresa familiar que es dedica al món de la confecció tèxtil, i té la seu  a Esplugues de Llobregat. 

 Estem presents a diversos sectors, com per exemple l’educatiu, on estem especialitzats en la confecció d’Uniformes Escolars de gama alta. També estem presents al sector audiovisual, on som els proveïdors exclusius del Servei de Sastreria i Modisteria de Vestuari a cadenes de Televisió, com ara TV3. Per últim, seguim comercialitzant moda femenina, els orígens del nostre negoci. 

Un objectiu important del blog será ajudar-te a conèixer temes importants i a comprendre molts debats que sorgeixen avui en dia al món de l’educació escolar. 

  També t’animem a que participis activamente en el blog, deixant els teus comentaris en aquells articles que t’hagin interessat de manera especial.  

 A Rosa García Confecciones, després de gairebé 40 anys ajudant als nostres clients a aconseguirels seus objectius, hem decidit fer una actualització del nostre Logo. 

Hem apostat per un canvi d’imatge que transmeti fidelment els nostres valors i la nostra manera de treballar i de sentir el món de la confecció,    

  Qué et sembla?  Anima’t i deixa’ns la teva opinió als comentaris. 

 No volem acomiadar-nos sense anunciar-te que també hem dessenvolupat la botiga online. Una botiga per a que pares i mares puguin realizar les seves comandes quan millor els hi vagi, durant les 24 hores dels 365 dies de l’any.  Una botiga online senzilla i àgil que busca situar-te en el centre com a usuària i acompanyar-te en tot moment. Exactament igual que a la botiga-taller del carrer Cedres, que per descomptat seguirá oberta a la teva disposició.  

 Esperem que el nostre blog et sembli d’utilitat i que desitgis créixer amb nosaltres!! 

L’equip de Rosa Garcia Confecciones. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Proin ullamcorper pretium orci donec necscele risqueleoam massa dolor imper dietnec consequata congue idsem maecenas malesuada faucibus finibus.

Address

Uluwatu Jimbaran ST, 1919 - Bali, Indonesia

call us

+62 212-345-321

email us

deva@mail.com