Quina talla escollir quan els nostres nens i nenes creixen mes a mes

Et portem una guia pràctica i senzilla per encertar sempre amb els nostres uniformes escolars…. 

 Veure créixer als nostres fills sempre suposa una gran alegria. Però quan arriba l’hora de vestir-los per anar a escola sorgeix la preocupació per escollir correctament la talla i que les peces de l’uniforme no es quedin petites massa d’hora.  

I aquesta preocupació l’han tingut les famílies des de fa molts anys. Antigament, quan encara no existien les botigues de roba, anaven a la sastreria i compraven els uniformes a mida. Però els nens anaven creixent i calien molts diners per a visitar al sastre cada any. Si no es disposava de grans recursos económics, es “buscaven” alternatives per vestir als nens a la sastreria:  

  • Una era anar a principis de curs, el sastre prenia les mides exactes del nen o nena, confeccionava les peces i es compraven. Ara bé, no es tornava a trepitjar la sastreria fins al cap de molts anys, quan ja era materialment impossible que la roba entrés en el nen o nena. 
  • I l’altre alternativa era demanar al sastre uniformes amb varis centímetres molt per sobre de la talla real del nen o nena, sense preocupar-se de cóm els quedés la roba un cop posada. El nen o la nena ja aniria omplint l’uniforme a mesura que anés creixent… 

Avui en dia, en canvi, el món de la roba funciona amb el concepte de talles, que són una aproximació a les diferents mides reals que tenim els essers humans. Les talles estándar han permés produir roba de manera industrial i per a tots els públics.  

El problema és que, com segurament ja sabràs, les talles s’adapten amb més o menys éxit al cos de les persones. Per exemple, a vegades notem que una talla “42” ens queda massa gran, però la “40” la sentim massa petita. I per a complicar una mica més la cosa, sovint una talla “40” ens queda de meravella amb una marca de fabricant però en canvi la mateixa talla “40” amb altra marca ens va petita, o gran. 

  I a sobre, en el cas de la roba infantil hi ha un problema extra, que és el ritme de creixement dels nens, complicant encara més l’elecció correcta de les talles. 

Degut a tot això, a Rosa García Confecciones fabriquem uniformes amb uns tallatges suficientment amplis i flexibles, i que permetin un rendiment òptim durant més temps.  

 T´ho expliquem :  

  1. Per als nens i nenes que comencen la guarderia a l’escola i faràn tota l’etapa INFANTIL (fins als 6 anys), les nostres talles són consecutives fins a la talla 4, i en alguns casos arribem fins a la talla 6.  El motiu és que en aquesta etapa del desenvolupament  tots els nens i nenes creixen, però d’una manera estable. Cada talla acostuma a correspondre’s amb els anys que tenen els nens. 
     
  2. A PRIMÀRIA, ESO I BATXILLERAT, en canvi, les talles que confeccionem s’amplien i van de dues en dues (talla 6, 8, 10…) per suportar millor el creixement i ampliar la durabilitat. Durant aquesta etapa, tots els nens comencen a desenvolupar-se a un major ritme de creixement, tot i que de manera més desigual entre ells. El motiu és la genètica dels seus pares. Així, a la mateixa classe de Batxillerat podem trobar nenes amb la talla 14 i nenes amb la talla 22.   

A partir que els nens i nenes comencen la ESO, és important escollir la roba una miqueta folgada, àmplia

Així podrem afrontar les estirades d’alçada típiques d’aquestes edats i fer que els uniformes ens durin

 més temps en ús.  

 T’hem preparat una senzilla taula que t’ajudarà a escollir la talla correcta per als  nostres uniformes. Nomès has de mesurar a quatre punts diferents del cos (pit, cintura, maluc i llargària de cama), desprès posar els resultats que has obtingut a cada columna de la taula, i tindràs un mapa complert de les talles a sol.licitar a la nostra botiga online. 

 T’ho mostrem,  

 Per a les noies, 

Tallas niñas

I per als nois, 

Tallas niños

 Esperem haver-te ajudat a escollir millor les talles. Recorda que en cas de dubte, abans o quan estiguis fent la teva comanda online, sempre pots trucar-nos al telèfon 93.3710638 per a que podem assessorar-te.  Estarem encantats de fer-ho!!!! 

Moltes gràcies per haver arribat fins aquí. Anima’t i si us plau deixa’ns la teva opinió sobre aquest tema a la secció de comentaris. S’entén bé la taula? o explica’ns la teva experiència amb les talles. Tots tenim algún bon truc per a compartir i estem desitjant conèixe’l !! 

Salutacions, 

ROSA GARCIA CONFECCIONES 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Proin ullamcorper pretium orci donec necscele risqueleoam massa dolor imper dietnec consequata congue idsem maecenas malesuada faucibus finibus.

Address

Uluwatu Jimbaran ST, 1919 - Bali, Indonesia

call us

+62 212-345-321

email us

deva@mail.com